aaaaaaaaaaaaah, varmt!!!

Det är sjukt varmt, ni anar inte!! Började gå vid sex imorse, vi båda vaknade vid ungefär fyra och kunde inte somna om haha. Så vi började packa ihop våra saker och vid sex hade vi allting på sin plats och började gå.
Vi har verkligen haft världens SÄMSTA dag. Vädret var den enda som var bra, till en början iaf. Nu på slutet var det olidligt varmt!

Det började med att vi gick åt fel håll ut från campingen, hjulet på kärran har gått sönder TVÅ gånger, men det är fixat, hoppas att det inte pajjar igen! Vi har döpt den till Uffeliito, den är coolast i stan! Men men, går den sönder så klarar vi oss, det gjorde vi ju de två första dagarna och nu har vi dumpat massa packning på vägen också som kändes önodigt :)Just nu sitter vi på ett fik strax utanför norrköping och överlägger om vi ska fortsätta gå in, det är ju bara ungefär en mil kvar. Annars letar vi upp någon bra campingplats :) Vi är slutkörda i benen, gått sjukt mycket idag!

Nej, nu ska vi ta och äta klart och fundera ut hur vi ska göra..

Hejdå och antagligen godnatt :)


Kommentarer
Postat av: Josse

Om ni är i Norrköping idag, då hinner ni gå till Linköping i morgon :D kom och hälsa på mig då! finns dusch och sovplats hos mig.

2010-07-01 @ 20:27:51
Postat av: Jeanette

Haha.. ni är ju inte riktigt kloka :P Men låter som ni kommer ha en rolig sommar ;)

2010-07-02 @ 00:37:44
URL: http://www.icespider.se
Postat av: Mr potter

ni kommer köpa upp alla era pengar på energidrycker(Y)

2010-07-02 @ 11:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0