ÄÄÄÄNTIGEN PÅ RÄTT VÄGEfter att ha varit vilse och gått åt helt fel håll än vad vi hade räknat med är vi äntligen på rätt väg! Just nu är vi på en camping någon mil utanför halmstad, jätte mysig! Haha, de är värsta kristna campingen, ligger en kyrka precis i mitten av campingen och alla går fram och tillbaka dit hela tiden, lite irriterande...

Vi har minsta tältet på hela campingen, alla är typ mer än fem pers och har vääääärsta maffiga tälten. Vårat är litet, skruttigt och dessutom vattenskadat... fräääääääscht... Men, som ni ser på bilden är de ju partytältet (som vi kallar det).
Vi har även träffat några sthlms killar som vi umgås med. De är riktigt sköna faktiskt och bor i campingen en bit ifrån. Haha, dock väldigt svårt att höra vad dom säger så alla konversationer innehåller "Va?" och massa "SUUUUUUUCK" HAHA XD

Men i överlag är det jätte fint här, fräscht och precis intill havet (ungefär 50 m från tältet). Varmt i vattnet är det också, har redan badat där med killarna :)

Vi sitter och spelar vändtia hela tiden, har blivit proffs på det! Trots att korten är solblekta, regnskadade och helt förstörda :) Haha, vi får se till att inte tappa bort den på vägen, den måste vi ha kvar som minne :)

Imorgon kanske vi ska in till stan en sväng, och så kommer Tommie förbi och hälsar på :) Bella träffade även en gammal vän som heter Jessika som hon har umgåtts med i spanien. Lite roligt faktiskt, så henne kommer vi nog också träffa imorgon :) Ska stanna här till på söndag, behöver verkligen en vilodag efter allt vi gått under tiden vi var vilse, heeeelt galet. Kändes som om det lurade en psykopat bakom varje träd haha!

Nej, nu ska vi ta och fortsätta spela kort med pojkarna..

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Josse

Åååh rövsvettsjessika? Hälsa åt henne från mig :D PUSS

2010-07-10 @ 00:00:40
Postat av: sexfilosofi

http://sexfilosofi.blogg.se

http://sexfilosofi.blogg.se

http://sexfilosofi.blogg.se

http://sexfilosofi.blogg.se

http://sexfilosofi.blogg.se

http://sexfilosofi.blogg.se

http://sexfilosofi.blogg.sevälkommen till en blogg fylld utav det vi älskar allra mest; sex!

fröken k, fröken j och fröken m skriver om upplevelser, tankar och tips kring ämnet och lämnar inga detaljer utanför!

ni kommer inte bli besvikna! ;)

2010-07-10 @ 19:07:20
URL: http://sexfilosofi.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur går det med uppdragen?;)

2010-07-10 @ 19:25:47
Postat av: Anonym

Jaa!!! Skriv om uppdragen!

2010-07-10 @ 22:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0