Juste, har helt glömt bort uppdragen!

Tyvärr har vi inte haft tillgång att filma uppdragen, men vi har hunnit med några som vi tänkte berätta för er lite om :D

Uppdrag 1= Vi sprang in på en statoil mack i jönköping, haha, vi verkligen kutade in, roffade åt oss massa godis (synd bara att han i kassan var sjukt snygg!). Haha, vi slägdfe fram allting och skrek att vi måste ha socker och att vi hade en hundring att betala för. Han i kassan (tror han hette jimmy) fick typ panik och visste inte vad han skulle göra hahahahah!!! Han blev typ lamslagen och virrade omkring som en höna och visste inte vad av allt godis han skulle slå in för att det skulle bli en hundring :D Haha, sen blev det 102,50 :- och då blev han skit rädd (lovar att han trodde vi kom från psyket) men då kunde vi inte hålla oss för skratt och föll ihop på golvet och asgarvade XD HAHA vi berättade om våran blogg och sa att han skulle kika in för att kunna läsa om det. Undrar om han läser detta? Isf, HEJ JIMMY!

Uppdrag 3= Vi hittade vårat offer, en gammal tant som gick över gatan. Bella gick fram till henne och tvingade tanten att ta emot hennes hjälp medan hon sa: Naw, är du lite trött i benen..? Kom så ska jag hjälpa dig.. Det slutade med att tanten (som inte var så gammal faktiskt, kanske inte ens en tant utan runt 50-60 års åldern) började skälla ut bella så att hon sprang iväg. HAHA, gissa om vi dog av skratt!

Uppdrag 6= HAHA detta uppdrag utförde linnea när vi var i halmstad på campingen. Vi satt i servicehuset (där man lagar mat och äter mat, typ chillar) då det var fullt med folk där. Vi satt och spelade kort och skrattade och hade det allmänt roligt, sen helt plötslig föll linnea ihop på stolen och "sov". Detta gjorde hon ungefär 5 ggr, sedan när hon skulle hämta pommes fritten i ugnen stannade hon och somnade vid ugnsluckan (inte i såklart haha). Då kom en tjej fram till bella och sa: har inte din kompis svimmat? Haha, bellas svar blev : Nej då, hon har bara narkolepsi, hon vaknar snart :) Det är bara att vänja sig :) Haha, sen "vaknade" linnea och tog ut pommes fritten ur ugnen och allt var som vanligt. HAHA, ni anar inte hur länge vi garvade när alla hade dragit, hahaha!!!

Uppdrag 9+10 = dessa uppdrag utförde vi under tiden vi var vilse mellan jönköping och halmstad. Vi körde dom nästan två dagar för de var så sjukt kul att se alla som satt i bilarna/mopparna hur de reagerad. Vissa skrattade och vinkade, vissa kollade på oss som om vi var dumma i huvudet, och vissa stannade till och med (vid ett tillfälle då linnea inte märkte att det kom en bil och bella rullade på marken) Haha, en familj stannade deras bil och trodde att bella var skadad, linneas svar var: haha, nej, bara psykskadad HAHAHA. Gissa om de körde iväg snabbt hahahahahah!

Uppdrag 8= Detta uppdrag ändrade vi lite på. När vi var i halmstad så fanns det ett litet villaområde precis vid campingen. Belinda knackade på ett hus och frågad eom papper och penna. Det var en jätte trevlig äldra dam som öppnade och självklart fick hon låna det hon frågade efter. Haha, hon utbrast: Linnea, vilken sandbank var det hon låg vid? (eftersom att vi var vi havet och det inte fanns någon bäck i närheten). Linnea skrek tillbaka (hon hade för övrigt inte gått in på damens tomt utan stod utanför på gatan): Men schhh!!! Hur många ska du berätta det för? Tanten frågade vad det handlade om men bella bara kastade pennan i tantens händer och vi sprang därfrån sjukt snabbt! HAHAH det värsta var att vi träffade henne på stranden dagen efter, vi fick skumma blickar av hon och hennes man haha!

Sen har vi inte hunnit göra några mer uppdrag, har haft dåligt med tid och ont om ställen att utför dom på. Vi får väl se om vi hinner med några fler, det är ju trots allt ett par dagar kvar.

Nu ska vi ta och spela lite vändtia, vi är framme på en jätte mysig camping. Vi komemr nog somna jätte tidigt idag, solen har tröttat ut oss och vi ska ändå börja gå tididgt imorgon bitti så det ska bli skönt med sömn.


NATTI!

Kommentarer
Postat av: Therese & Maja

Haha, gud vad roligt. :D

Bra blogg förresten. Kolla gärna in våran :)

2010-07-11 @ 20:28:08
URL: http://domkallarossdumma.blogg.se/
Postat av: Josse

HAHAHAH! kvällens skratt:

"Då kom en tjej fram till bella och sa: har inte din kompis svimmat? Haha, bellas svar blev : Nej då, hon har bara narkolepsi, hon vaknar snart :) Det är bara att vänja sig""en familj stannade deras bil och trodde att bella var skadad, linneas svar var: haha, nej, bara psykskadad"

2010-07-12 @ 01:37:00
Postat av: josse

hahah kan tänka mig jimmys min xd

2010-07-12 @ 20:52:48
URL: http://josefinealexsandra.blogg.se/
Postat av: Elsie

Girls girls girls.... Det är ROLIG läsning och vad jag förstått en bedrift att utforska en stor del av Sverige per fot som ni gjort...stackars fötter. På min tid...jag är ju ngr år äldre....så liftade man runt ibland.INGEN motion direkt- hur blev det???Hjärtinfarkt innan 50!!! PUSSS på er som gjort det så bra och hållit ut fram till nu- jag hade fuskat mig fram- jag lovar!!!(Tänk på hjärtokärlforskningen) KRAAAAM!!!!

2010-07-12 @ 22:29:03
Postat av: J U L I A ~ Min annorlunda värld ~

Hejsan!

Förlåt om jag stör en sådan morgon men skulle vilja be dig om en lite tjänst.

Undrar om du skulle kunna hjälpa mig att vinna en systemkamera på en hemsida.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=5866Där är länken till hemsidan och min bild kommer upp om du trycker där.

Du är verkligen guldvärd om du gör det för mig.

Massor av underbara kramar till dig (:

2010-07-13 @ 13:41:31
URL: http://annorlundajulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0