Lite bilder från gränna :)


Vi badade i vättern som låg precis nedanför vårat tält. Var väl omkring sisådär 10-15 grader, men skönt vare!

Här låg vårat tält :D Eftersom att man var tvungen att vara över 20 år för att bo på campingen och vandrarhemmet var alldeles för dyrt, så körde vi på allemansrätten haha :) Vårat tält låg precis vid en åker där man odlade något som smakade socker (ja, linnea smakade haha) Men det var jättemysigt, dock skit varmt på morgonen eftersom att solen låg på tältet.

Vi fick ragg också, haha! Några killar som körde förbi oss i deras volvo flera gånger, näst sista gången slängde de ut någonting som vi trodde var skräp men det visade sig att det var deras mobilnummer haha :D Det står "Killen som sitter bredvid snaggad" som hette Jimmy och "Killen som kör" som hette Jacob :) Vi träffade dom senare på kvällen och de var riktgit sköna haha :D Satt med dom till klockan var tolv ett någongång och bara snackade om allt och ingenting! Goa grabbar dä!

Vi hade det jätte roligt i gränna, det var en jätta fin stad och alla var sjukt trevliga. Vill verkligen tillbaka dit n¨ågon gång, dock inte GÅ dit då haha!

Just nu är vi på en camping i jönköping. Ligegr jätte mysigt till. Vi har blivit bjudna på mat av ett gammalt par som har varit ute i europa och rest. De blev så fascinerade av våran vadnring att de ville bjuda oss på mat och gjorde en jätte god pastarätt till oss med färskt bröd och grönsaker. De ville även att vi skulle höra av oss när vi kom fram haha :)

Nu ska vi ta och sova, vi har täntk att gå en väldigt lång bit imorgon (om vi orkar) Just nu vill vi bara komma fram, vi orkar inte komma till alla dom där små skit ställena i skogen utan camping ELLER där man måste vara över 20 (idiotiskt egentligen, fattar inte varför det är 20 års gräns).

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ni ser ut som grisar :o

2010-07-07 @ 17:02:15
Postat av: Linnea

Men vi är ju grisar? :o NÖFF NÖFF :)

2010-07-07 @ 19:05:28
URL: http://weregoingdown.webblogg.se/
Postat av: Sonja

Haha fett nice ^^ Sånt som typ bara händer på film ju ;o

2010-07-07 @ 23:28:40
URL: http://brunellskad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0