4 dagar kvar..!

Blir många inlägg nu eftersom att folk kommer med frågor, så jag passar på att besvara dom nu när jag ändå sitter vid datan (här hos mamma kan man inte sitta vid datan hela tiden som hemma i Södertälje).

Frågan löd: Vad ska ni äta under tiden ni går?


Kan ju säga hejdå till mammas goda lax...


Ja, eftersom att vi kommer gå en vääääääääldans lång bit (södertälje-landskrona) så kommer vi inte alltid gå på ställen där det finns kiosker, restauranger o.s.v. Detta betyder att vi nog kommer få köpa med oss mat som håller länge, som t.ex. nudlar, soppor. Pappa ska langa ett triangakök till oss också, vilket kommer underlätta mycket.

Vi kommer ju självklart handla i kiosker/mackar och sånna ställen om vi går förbi. Haha, tänker på ett av våra "uppdrag" som vi har fått under vandringen (berättar mer om det ikväll eller imorgon). Utmaningen går ut på att springa in i en mack eller kiosk och låtsas vara helt hypade och galna, dra ihop så mycket godis vi kan från en hylla och springa fram till kassan och skrika något i stil med :VI HAR EN HUNDRING, MÅSTE HA SOCKER!!!! HUR MYCKET FÅR VI FÖR EN HUNDRING?!?!?! AAAAAAAAH!!!!SOCKEEEEEEEER!!

Berättar mer om uppdragen senare haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hur många läsare har ni ?:)

2010-06-24 @ 20:05:25
Postat av: Anonym

men när ni kommmer fram går ni tillbaka då eller tar tåget elle så

2010-06-24 @ 21:56:32
URL: http://prieduls.blogg.se/
Postat av: Anonym

det måste ni göra!!

2010-06-26 @ 15:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0