Howdy!Haha, känner mig som en riktig bonde efter dagens shopping inne i Visby. Usch vad man bränner pengar där!

Har införskaffat mig en solhatt, nya solglasögon eftersom att jag råkade sätta mig på mina andra (suck..) och trådlöst internet en månad. Hade lite halvt panik över att jag inte skulle få hem startpaketet i tid om jag köpte från comviqs hemsida, så sprang in på clas ohlson. Dom har verkligen allt därinne! Helt galet vad prylar dom har...

Såg även att falsksanning (http://www.finest.se/falsksanning) har hissat våran blogg, lite kul faktiskt. Tack vare detta höjdes våra besökare från omkring 50 till typ 1500 på en dag haha!

http://paulitac.blogg.se/ undrar lite över hur vi ska bo och så under resan, och vart så jag tänkte passa på att förklara det nu.
Vi kommer ha med oss tält under resan vilket betyder att vi, om det är okej väder (d.v.s. inte storm) och om det finns ett bra ställe, kommer att tälta. Visserligen kommer vi även ta in på vandrarhem någon natt och så om det finns i närheten för omväxlingens skull. Man vill ju inte komma hem och gå lika krokigt som Quasimodo efter alla nätter i tältet precis, haha!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Emma

Jah ska lungt följa denna blogg! Ha det så Roligt föresten:D Kram

//Emma

www.cenail.blogg.se

2010-06-24 @ 18:59:16
URL: http://cenail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0