Avslutning

Ja, nu sitter jag här efter fyra timmars sömn och håller på att klura ut vad man ska ha på sig idag. Har avslutning på jobbet med en heldag. Någonting ska vi göra, men vi får inte veta vad. Vi ska ha på oss oömma kläder, ha med oss ombyte för kvällen och sen badkläder. JAG HITTAR INTE MINA BADKLÄDER. Men, det är dåligt väder ändå, och jag hade ändå inte planerat att bada idag. Dels för att vädret är lite halvkasst och jag fortfarande är lite sjuk. Sen är det inte så skojsigt. 

Middag ikväll också. Sen imorgon har alla dragit, typ. Jag kanske kommer till Södertälje i veckan också, om jag har fått mina pengar och jag och Gabbi inte ska köra någon kväll på jobbet. Har ju stängt hela veckan, men vi kanske ska köra ändå. 

Nej, nu måste jag hitta mina kläder och se till att äta eftersom att vi tydligen ska dricka alkohol hela dagen. Gotta stay fresh, och inte stå bakom en buske och spy. 

Haido mannar. 

Kommentarer
Postat av: AnnaRiGH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...http://bit.ly/2vQ14xl

2018-08-21 @ 03:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0